Nový trailer vysvětluje úlohu agenta Divize
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer vysvětluje úlohu agenta Divize

Nový trailer vysvětluje úlohu agenta Divize

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 3. 2019 11:50 1
Reklama

Ve Washingtonu, D.C. dnes bude horko. Boj o hlavní město se naplno rozhořel, agenti Divize znovu nastupují do služby v roli poslední obranné linie civilizované společnosti. Launch trailer už Ubisoft vypustil do světa v minulém týdnu. I pro dnešní den si však připravil speciální video.

V něm podrobně vysvětluje vše důležité. Jde v podstatě o jakýsi manuál, který se bude hodit především nováčkům ve službách Divize. V úvodu se vrací až na začátek, tedy k osudnému Black Friday, kdy se prostřednictvím bankovek rozšířila smrtící nákaza. A všichni dobře víme, jak to bylo dál. The Division 2 se odehrává sedm měsíců po katastrofě.

Vysvětlena je úloha osad, v nichž se sdružují civilisté. Za jejich ochranu se bohatě odmění, pomohou například jako podpora v přestřelkách s nepřáteli. Zmíněna je také podoba endgame obsahu. V této chvíli přichází na scénu organizace Black Tusk. Aby se jí mohli agenti Divize postavit, musí si zvolit jednu ze tří specializací. Ty se odemknou po dosažení maximálního levelu. K dispozici je Demolitionist, Survivalist a Sharpshooter. Každá z nich navíc zpřístupní strom unikátních schopností. Ve videu je také slíben další obsah, který budou autoři během prvního roku uvolňovat zcela zdarma. Jeho součástí by měly být nové zbraně a vybavení, nové oblasti a další příběh.

Včera byl vydán patch opravující celou řadu chyb. Objevily se například problémy s některými zbraněmi, progresí, nestandardní chování NPC postav. Problém hlásili také agenti hrající v rámci jedné domácí sítě, hra v jejich případě špatně vyhodnocovala interakci mezi hráči. Vše zásadní by nyní mělo být opraveno.

Nezapomeňte na naší soutěž. Ve hře je tričko, mikina nebo postapo sada na pěstování bazalky. Soutěžíme do 21. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama