Two Point Hospital o víkendu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Two Point Hospital o víkendu zdarma

Two Point Hospital o víkendu zdarma

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 3. 2019 15:20
Reklama

Two Point Hospital se opět hlásí ke slovu. Nemocniční tycoon již začátkem příštího týdne nabídne v pořadí druhé DLC. Pebberley Island umožní hráčům postavit nemocnici na sluncem zalitém ostrově. O pacienty nebude nouze, ostrov se totiž hemží neohroženými dobrodruhy. Kuriózní úrazy a onemocnění budou na denním pořádku.

Autoři z Two Point Studios se nyní snaží nalákat do hry nové hráče. A jdou na to od lesa. Two Point Hospital totiž mohou tento víkend všichni zájemci vyzkoušet bezplatně. Stačí navštívit kartu hry na Steamu. Kdo bude chtít pokračovat i po víkendu, může si hru pořídit se slevou 33 %, tedy za 23,44 EUR. Se slevou deset procent lze pak zakoupit výše zmíněné DLC.

Tím to ale nekončí. Vývojáři si speciálně pro tuto akci připravili unikátní obsah do hry. Do nemocnice je možné pořídit předměty z jiných her, třeba kobereček inspirovaný titulem Football Manager 2019, pohovku ve stylu Total War: Three Kingdoms nebo obraz s motivem Endless Space. Proč se vývojáři při tvorbě dekoračních předmětů inspirovali právě těmito tituly? Výběr není náhodný. Jde o kolegy ze studií, která spadají pod Segu, konkrétně Sports Interactive, Amplitude Studios a Creative Assembly. I jejich hry lze nyní na Steamu pořídit s výraznou slevou.

Třešničkou na dortu je headcrab, nechvalně proslulý parazit z Half-Life. Přisátý k obličeji člověka způsobuje nemoc „headcrabbedness”. Dobrá zpráva je, že se tato zákeřná choroba dá léčit. Two Point Hospital lze zdarma testovat až do pondělního večera.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama