Remaster AC III přinese novinky do hratelnosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster AC III přinese novinky do hratelnosti

Remaster AC III přinese novinky do hratelnosti

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

16. 3. 2019 09:31 11
Reklama

Přídomek "Remastered" se na současné generaci konzolí usadil už za pěknou řádkou titulů a tuto knihovnu už brzy rozšíří třetí díl série Assassin's Creed. Jak už jsme u remasterů starších her zvyklí, i v tomto případě nás čeká vylepšení grafické stránky hry a možnost zahrát si ji na moderních systémech. Assassin's Creed III Remastered ale půjde ještě o kousek dál.

Kromě avizované podpory až 4K rozlišení a HDR, početnějších davů lidí a hustější vegetace totiž znovuvydání hry přinese i změny hratelnosti. Konkrétně se bude jednat o výrazně přepracovaný interface, který bude lépe odpovídat dnešním standardům, aby pro hráče nebyla exkurze do roku 2012 tak bolestivá. Změny byly provedeny na základě zpětné vazby komunity kolem původní hry a zahrnují přepracování minimapy, zlepšení orientace v menu, ale i dalších drobností.

Výraznou změnou bude zakomponování některých herních prvků z modernějších dílů série. Nejvíce bude ovlivněn stealthový přístup, takže v Assassin's Creed III Remastered bude možné třeba zabít skrytými čepelemi dva vedle sebe jdoucí nepřátele naráz nebo přilákat hvízdnutím pozornost stráží, což v původní hře nešlo. Důležitou novinkou bude i možnost volného míření se všemi střelnými zbraněmi.

Nové informace byly zveřejněny v pravidelném měsíčním videu, které shrnuje dění kolem série Assassin's Creed. Pokud vás zajímají další novinky, třeba z aktuálního dílu Odyssey, můžete se na update podívat pod novinkou. Pokud ale čekáte především na remaster třetího dílu, vyhlížejte datum 29. března, kdy hra na PC, PlayStation 4 a Xbox One vyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama