Heroes of the Storm dostává další obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Heroes of the Storm dostává další obsah

Heroes of the Storm dostává další obsah

Filip Švácha

Filip Švácha

20. 3. 2019 10:12
Reklama

Mohlo by se zdát, že se hrou Heroes of the Storm to nevypadá zcela růžově, když byla od projektu odvolána část týmu a dokonce Blizzard zrušil pravidelné turnaje Heroes Global Championship a Heroes of the Dorm. Nakonec se ale o budoucnost titulu nemusíme vůbec bát, protože autoři na ní stále pracují.

Asi největší změnou je určitě rozhodnutí odebrat placené loot boxy. Nově si je totiž budete moci zakoupit pomocí zlata, které si vyděláte obyčejným hraním. Už si je tedy nebude možné pořídit za herní měnu v podobě gemů. Aby bylo vše jasnější, Blizzard také pozměnil způsob fungování jednotlivých hratelných tříd, to abychom prý věděli, co přesně si vybíráme za roli. Hrdiny rozdělili na tanky, bruisery, supporty, healery, assassiny na blízko a assassiny na dálku.

Kromě toho nás čeká další událost Caldeum Complex, která kombinuje prvky cyberpunku s draky. Naším úkolem bude hackerce Chromie a jejímu gangu pomoci sundat zlou korporaci. Toho docílíme plněním různých úkolů v jednotlivých zápasech, například vítězstvím za určitou roli. Testování rozšíření by mělo probíhat do 25. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama