Detaily o Switch verzi Cupheadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o Switch verzi Cupheadu

Detaily o Switch verzi Cupheadu

Marek Selinger

Marek Selinger

21. 3. 2019 11:42
Reklama

Ze včerejší nálože informací o nově příchozích hrách na Nintendo Switch víme, že díky akční hardcore plošinovce Cuphead si budeme moci zanadávat pěkně od plic už i na cestách. Krátce po skončení akce japonské společnosti jsme se o portu dozvěděli spoustu důležitých zpráv.

Tou nejdůležitější je asi datum vydání. Cuphead na Switchi vyjde již za necelý měsíc 18. dubna. Na předělávce pracuje přímo domovské studio MDHR, které stojí již za prvotní verzí pro Xbox One a PC. Vývojáři se tedy nerozhodli pro outsourcování, nýbrž si kvalitu portu ohlídají sami, což snad zaručí stejně kvalitní herní zážitek.

Dále nás určitě zajímá technická stránka věci. Hra podle slov autorů běží dost podobně jako na původních platformách, navíc si drží skálopevných 60 snímků za vteřinu. Při hraní v docku se můžeme těšit na rozlišení 1080p, naopak v metru nebo kdekoliv jinde na cestách si budeme muset vystačit se sníženou hodnotou 720p. Verze pro Switch bude i podporovat spolupráci dvou hráčů skrz Joy-Cony. Nakonec studio MDHR potvrdilo, že předělaná verze pro hybridní konzoli bude hratelná na akci PAX EAST v americkém Bostonu na konci tohoto měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama