My Friend Pedro v další ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka My Friend Pedro v další ukázce

My Friend Pedro v další ukázce

Filip Švácha

Filip Švácha

21. 3. 2019 16:10
Reklama

Jsou hry velmi vážné a řeší seriozní témata, ale pak jsou tu zcela jiné tituly a ty jsou naopak zcela ztřeštěné a k vážnosti mají daleko, jako Británie k dohodě s Evropskou unií. K těm rozhodně patří akce My Friend Pedro, o jejíž vydání se postará firma Devolver Digital. Ostatně pokud je na trhu někdo, o kom se dá říci, že si věci řeší zcela po svém a nehledí na to, co si o tom kdo myslí, jsou to právě oni.

Nyní už alespoň přibližně víme, kdy by měl být titul dostupný. Na Nintendu Switch a PC si hru zahrajete někdy v průběhu června. To znamená, že si budeme muset ještě pár měsíců počkat, avšak alespoň si k tomu můžeme pustit nejnovější trailer. Ten je opět až po okraj naplněn explozivní akcí. Hlavní hrdina v něm létá jak zkušený akrobat a střílí přesněji, než Max Payne.

Společnost vám kromě zástupu různých gangsterů a zločinců bude dělat banán, který nemá problém s masakrem, jehož je po celou dobu svědkem. Naopak vás za něj ještě chválí, takže o jeho stabilním psychickém stavu by se dalo rozhodně polemizovat. A co vy? Těšíte se na tuhle šílenou řežbu, nebo hledáte spíše nějaký hlubší zážitek? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama