Noob Saibot v MK 11 a Shang Tsung jako DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Noob Saibot v MK 11 a Shang Tsung jako DLC

Noob Saibot v MK 11 a Shang Tsung jako DLC

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

23. 3. 2019 10:43 3
Reklama

Autoři očekávaného Mortal Kombat 11 nás pravidelně zásobují odhalováním nových postav a ani dnešní den nebude výjimkou. Do nového dílu oblíbené bojovky se po delší pauze podívá Noob Saibot a stejně jako v ostatních případech, i tentokrát je jeho zařazení mezi hratelné postavy doprovozeno novým trailerem.

Ten se soustředí převážně na ukázky Noobových schopností a nutno dodat, že je rozhodně na co se dívat. Noob Saibot bude evidentně patřit mezi svižnější bojovníky a nabídne celou řadu působivých komb a samozřejmě i brutální fatalitu. V Mortal Kombat 11 se objeví hned v den vydání, tedy 23. dubna na PC, PS4 a Xboxu One. Majitelé Switche si budou muset počkat do 10. května.

Noob Saibot ale není jedinou nově odhalenou postavou. NetherRealms už samozřejmě myslí i na obsah po vydání hry, a právě další představená postava bude jejím prvním DLC. Shang Tsung je známý už z prvního arkádového dílu, kde se objevil jako finální boss, a v MK 11 si za něj budeme mít možnost zahrát. Zajímavostí je, že model postavy byl vytvořen podle herce Kary-Hirojuki Tagawy, který Shang Tsunga hrál v původním filmu Mortal Kombat a dokonce propůjčí videoherní postavě svůj hlas.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama