Co nás v Apexu čeká do konce sezóny?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co nás v Apexu čeká do konce sezóny?

Co nás v Apexu čeká do konce sezóny?

Filip Švácha

Filip Švácha

25. 3. 2019 15:07
Reklama

Akční battle royale titul Apex Legends na sebe od svého vydání strhává pořádnou dávku pozornosti a není se tedy čemu divit, že už ho vyzkoušel kde kdo. Je ale potřeba tuhle početnou fanouškovou základnu zásobovat novým obsahem. K tomu studiu Respawn Entertainment slouží první sezóna Wild Frontier, která odstartovala minulý týden a do hry přinesla novou postavu jménem Octane.

Avšak podle posledních náznaků to vypadá, že se hráči dočkají ještě něčeho dalšího. Na oficiálních stránkách hry na webu PlayStation.com se totiž objevila zmínka o dvou nových postavách, které by první sezóna do titulu měla přinést. Jedna z nich už je ale k dispozici, takže z toho vyplívá, že nás do konce Wild Frontier čeká ještě jedna.

To ale není vše. Na stránce se také píše o přidání dvou předmětů, které nám pomohou zvítězit nad ostatními hráči. Z nové zbraně Havoc sice mohou hráči střílet už od druhé poloviny února, jenže ta už tam byla před začátkem první sezóny, což by napovídalo, že zatím jsme ještě žádný z těch dvou předmětu neviděli. Samozřejmě není jisté, zdali se bude jednat o další přírůstek do našeho arzenálu, nebo o třeba nějaké lepší brnění. Vše se ale snad dozvíme už brzo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama