Vyzvedněte si dnes zdarma TES Morrowind
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzvedněte si dnes zdarma TES Morrowind

Vyzvedněte si dnes zdarma TES Morrowind

David Plecháček

David Plecháček

25. 3. 2019 15:25 18
Reklama

Víme, že i naši čtenáři mají rádi dárky. Dali jsme vám dary? Dnes ještě ne. Právě teď si ale můžete jeden dáreček vyzvednout, ne sice přímo od nás, ale od rozdavačné Bethesdy. Ta totiž rozdává třetí díl série The Elder Scrolls zadarmo, takže kdo si chce připomenout hru z roku 2002, může. I když...

Má to samozřejmě háček. Bethesda Morrowind rozdává skrze vlastní launcher. Na ten se v záplavě ostatních herních obchodů zapomíná, ale pokud vám nevadí jeden z nich zapnout, uplatit kód „TES25TH-MORROWIND“ (bez uvozovek) a hrát Morrowind skrze něj, můžete tak s klidným svědomím učinit. Pokud jste ale na přepínání mezi klienty alergičtí, můžete směle předstírat, že jste tuto novinku nečetli.

Proč si k náhlé akci vybrala Bethesda tento den, není zřejmé. K dnešnímu dni se neváže žádná historická událost, která by s Morrowindem souvisela. Hra vyšla v květnu před sedmnácti lety, na původním Xboxu ještě později. Letos ale slaví 25 let celá série, a i přes neopomenutelný přínost Areny a Daggerfallu to byl až Morrowind, s nímž TES udělalo pomyslnou díru do světa.

Pokud bychom ale chtěli podezřívat Bethesdu z nějaké symboliky, jedna se nabízí. Jestliže nám v dubnu nadělí Oblivion a na květen si něco připraví se Skyrimem, v červnu bychom mohli dostat dárek největší – odhalení šestého dílu, na který tak dlouho čekáme. Už je čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama