Thriller Observation vyjde v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Thriller Observation vyjde v květnu

Thriller Observation vyjde v květnu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 3. 2019 09:26
Reklama

Studio No Code se dva roky zpátky blýsklo textovou adventurou Stories Untold. Vývojářům stačilo velmi málo k tomu, aby navodili parádní hororovou atmosféru. Nepříjemné pocity se bude snažit vyvolat i jejich další počin. Thriller Observation se na včerejším State of Play připomněl novým trailerem.

Vše se odehrává na tajemné vesmírné stanici. Kosmonauty překvapují hrůzu nahánějící situace, většina z nich dokonce kamsi zmizela. Vtip je v tom, že hráč nevstupuje do dění v kůži člena posádky, nýbrž jako operační systém vesmírné stanice. S jeho pomocí by snad doktorka Emma Fisherová mohla výlet do vesmíru přežít.

Systém S.A.M. sleduje dění skrze kamery a různé kontrolní systémy. Je schopný ovlivňovat ovládací panely a další mechanismy vesmírné stanice. Doktorka Fisherová by ve spolupráci s ním mohla s trochou štěstí zjistit, co se stalo se zbytkem posádky.

Že se nová ukázka objevila zrovna na State of Play není náhodou. Sony si totiž s vydavatelem Devolver Digital vyjednala časovou exkluzivitu pro konzolovou verzi. Hra tedy krom PC vyjde pouze na PlayStation 4. Vývojářům dohoda evidentně vrásky nedělá. „Sony se velmi brzy začala o hru zajímat. Mnoho let má s Devolverem velmi dobré vztahy. Velmi dobře se s ní spolupracuje, spolu s Devolverem nám poskytli podporu, kterou jsme potřebovali, aby se věci daly do pohybu,” řekl kreativní ředitel No Code Jon McKellan. Sice přímo nevyloučil, že by se v budoucnu mohla hra objevit i na Xbox One a Nintendo Switch, aktuálně se však touto možností nezabývají.

Krom ukázky jsme se dozvěděli také datum vydání. Observation vyjde již 21. května tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama