Gwent letos vyjde na mobily
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gwent letos vyjde na mobily

Gwent letos vyjde na mobily

Martin Nahodil

Martin Nahodil

27. 3. 2019 12:24
Reklama

Když loni vyšla karetní hra ze světa Zaklínače jako samostatný titul, tak měla za cíl konkurovat především Hearthstonu od Blizzardu. Dost zaostávala a to hlavně v tom, že jste si ji nemohli zahrát na mobilních zařízeních. To se ale letos změní. V průběhu letošního roku Gwent vyjde na iOS. Oznámení ohledně Androidu nás čeká o něco později.

“Dlouho jsme se připravovali na to, abychom Gwent adaptovali pro mobilní zařízení,” řekl Jason Slama, herní ředitel Gwentu. “Vizuální stránku stranou. Většinu našich technologií včetně GOG Galaxy jsme uzpůsobili tomu, aby fungovala na mobilech. Myslím, že naše vize ohledně mobilního Gwentu je tou nejlepší kombinací grafiky a hratelnosti. Nemohu se dočkat, až se s vámi v průběhu roku budu moci podělit o další informace,” dodal Slama.

Je to sice trošku s křížkem po funuse, ale je možné, že s nadcházející expanzí jménem Crimson Curse si zase Gwent získá větší popularitu. V porovnání s konkurencí se mu v současnosti totiž nevede zrovna nejlépe. Zmíněná expanze vychází už zítra, ale na mobilní verze si ještě nějakou chvíli počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama