Koukněte se na Divinity: Fallen Heroes
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Koukněte se na Divinity: Fallen Heroes

Koukněte se na Divinity: Fallen Heroes

Filip Švácha

Filip Švácha

27. 3. 2019 16:06 5
Reklama

Každý pořádný fanoušek kvalitních RPG by měl určitě znát Divinity: Original Sin a jeho pokračování, protože tyto tituly určitě patří k tomu nejlepšímu, co se na tomto poli poslední dobou urodilo. Firma Larian Studios, která za těmito hrami stojí, nově chystá další projekt vycházející ze stejného světa. Tím bude tahové fantasy RPG Divinity: Fallen Heroes.

V něm se stanete kapitánem lodě The Lady Vengeance a společně se svojí posádkou budete muset pokořit šedesát misí, při nichž bude záležet na vašem rozhodování, které by mělo následně ovlivňovat celý děj. Ten se bude točit okolo konfliktu rozdělujícím všechny rasy a vaším úkolem nebude nic jiného, než ho jednou pro vždy ukončit. K tomu budeme pochopitelně muset podstoupit spoustu obětí a možná padne i nějaké to impérium.

K dispozici dostanete pomocníky z řad elfů, nemrtvých, démonů, trpaslíků, lidí a ještěrů, kterým budete velet. Nebude to ale jen tak, protože jako členové posádky The Lady Vengeance budou posuzovat vaše rozhodnutí. Velkou novinkou je, že do Rivellonu dorazil objev střelného prachu, takže si svoji armádu budete moci vybavit pistolemi a puškami. Pochopitelně ale nebudeme ochuzeni o magii a klasický boj na meče.

Tohle všechno budete moci prožít buď sami v kampani pro jednoho hráče, nebo v kooperaci s kamarádem. Podle všeho by titul měl být hotový někdy do konce tohoto roku a vyjde na několik platforem, ale autoři v tomto směru bohužel nebyli konkrétnější. Nezbývá nám tedy nic jiného, než počkat a u toho si vychutnat první ukázky ze hry.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama