Zampella představí Fallen Order v dubnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zampella představí Fallen Order v dubnu

Zampella představí Fallen Order v dubnu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 3. 2019 08:00 1
Reklama

Jak oznámit novou hru? Na tuto otázku bychom zřejmě nasbírali hned několik různých odpovědí. Zatímco třeba v Sony jsou zvyklí připravit CGI trailer, Bethesda a Nintendo si mnohdy vystačí s krátkou animací, v níž se objeví pouze název hry. Vince Zampella loni v červnu posunul hranice zase o kus, když na EA Play do mikrofonu jen tak mimochodem oznámil novinku ze světa Star Wars. Žádný trailer, žádné logo, ani se vlastně neobtěžoval přijít na pódium.

Do této chvíle se nic moc nezměnilo, o hře toho stále moc nevíme. Vypadá to však, že bychom se velmi brzy mohli dočkat plnohodnotného představení. EA si totiž chystá materiály na akci Star Wars Celebration, která bude probíhat od 11. do 15. dubna v Chicagu. Čerstvý příspěvek na blogu tuto skutečnost potvrzuje. Star Wars Jedi: Fallen Order se ukáže 13. dubna v 19:30 našeho času.

Objeví se samozřejmě Vince Zampella, garde mu bude dělat game director Stig Asmussen. Chystají se mluvit o spolupráci se společností Lucasfilm, s níž konzultovali děj nové hry. Za připomínku stojí, že se nové dobrodružství točí kolem mladého padawana, jemuž se podařilo přežít pokusy o vyhlazení Jediů.

Příspěvek na blogu také slibuje nějaká ta překvapení. Vzhledem k tomu, že by hra měla vyjít ještě letos, hodilo by se třeba konkrétní datum vydání. S trouchou štěstí se dočkáme také záběrů přímo ze hry. Nechme se tedy překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama