Pathologic 2 má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pathologic 2 má datum vydání

Pathologic 2 má datum vydání

Filip Švácha

Filip Švácha

29. 3. 2019 09:42
Reklama

První díl Pathologic od ruského studia Ice-Pick Lodge vyšel už před lety v roce 2006 a byl vcelku dobře přijat. Z tohoto důvodu se tým rozhodl po letech hru zremastrovat, ale nakonec to vše dopadlo jinak, to když se remaster přeměnil v regulérní pokračování. Ničeho se ale nebojme, opět se bude jednat o velmi temný zážitek.

V roli doktora se vydáme do venkovského městečka napadeného morem, přičemž se budeme snažit zachránit co nejvíce životů. Jenže abychom naše poslání splnili, musíme především přežít a to nebude nic jednoduchého, neboť jídla ani léku není dostatek. Navíc aby toho nebylo málo, na vaše snažení budete mít pouze dvanáct dní, takže si musíte dávat pozor, abyste to stihli.

Pokud v tomto podivném městě nechce zkolabovat, doporučujeme dodržovat pitný režim, jíst a odpočívat. Ovšem vše nevyřeší pouze hledání nových surovin, občas si i ušpiníme ruce nějakou tou krádeží, nebo prostě a jednoduše zkusíme poprosit náhodného občana města. Náš hlavní hrdina také nebude žádný válečník, takže soubojům se bude spíše radno vyhýbat.

V nejnovějším traileru se podíváme, jak to v umírajícím městě Gorkhon vypadá s dětskou populací. Ratolesti se bezcílně potulují ulicemi a snaží se nějak přežít, protože moc dospělých už tam nezbylo. Určitě nám ale něco tají. Dozvěděli jsme se také, že hra bude na PC dostupná skrze Steam už 23. května, v budoucnu by potom měla být k dispozici i na Xboxu One skrz službu Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama