První dva Warcrafty jsou na GOGu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První dva Warcrafty jsou na GOGu

První dva Warcrafty jsou na GOGu

Filip Švácha

Filip Švácha

29. 3. 2019 11:30 8
Reklama

Obchod GOG je dnes už jedním ze zavedených hráčů na trhu, ale původní záměr polského CD Projektu byl mnohem jednodušší. Server Good Old Games se totiž zaměřoval především na to, abyste si mohli starší hry pohodlně koupit a spustit a na novějších strojích. V této tradici chce i po všech těch letech určitě pokračovat.

Před měsícem jsme se totiž dočkali vylepšené verze původního Diabla, které bylo upraveno pro moderní PC.  Nabídla se nám tedy jedinečná příležitost si touto legendární hrou znovu projít. To ale není vše, protože už tenkrát jsme se dozvěděli, že stejnou péči dostanou i strategie Warcraft: Orcks and Humans a druhý díl Wacraft II: Tides of Darkness.

Původní hra Warcraft: Orks and Humans se dočká obyčejného portu, což ale nic nemění na tom, že si ho pohodlně zahrajeme i na silných strojích dnešní doby. V obchodě za ni požadují 5,29 EUR. Warcraft II Battle.net Edition, jak je nově druhý díl pojmenován, si pak zasloužil trochu větší pozornosti, protože má dvě verze. První podporuje vysoké rozlišení a nabízí LAN multiplayer, druhá přinese matchmaking přes Battle.net a klasické SVGA zobrazení. Pokračování nás vyjde na 8,89 EUR a ještě je tu možnost zakoupit obě hry naráz za 13,29 EUR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama