Anno 1800 je dalším úlovkem Epic Storu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anno 1800 je dalším úlovkem Epic Storu

Anno 1800 je dalším úlovkem Epic Storu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

30. 3. 2019 14:52 42
Reklama

Epic Games Store přetahuje Steamu hry jako o závod. Jedno oznámení o exkluzivním obsahu střídá druhé a nezdá se, že by se Epic chystal s agresivním přístupem přestat. A hned má další úlovek – po The Division 2 se s Ubisoftem domluvili, že svá záda Steamu ukáže i poslední příspěvek do série strategií Anno.

Ke zmatení hráčů se bohužel jedná o změnu na poslední chvíli. Anno 1800 totiž vychází už 16. dubna a dlouhou dobu šlo, vlastně stále ještě jde, předobjednat na Steamu. Do data vydání hry to tak zůstane, ale poté už nebude možné hru na Steamu zakoupit. Pro všechny zájemce o Anno 1800 na platformě od Valve je tedy předobjednávka jedinou možností, jak na Steamu hru získat.

Oznámení překvapivě přichází nedlouho po vyjádření šéfa Epic Games Storu Steva Allisona, že by neradi opakovali změny na poslední chvíli jako v případě Metra Exodus. Týden utekl jako voda a zmíněná situace je tady zase. Jak se to projeví na prodejích a přijetí hry se dozvíme zanedlouho.

Jestli jste se ještě nerozhodli, zda budete do Anno 1800 investovat, můžete se těšit na otevřenou betu, která proběhne od 12. do 14. dubna. Migrace na Epic Games Store ale postihne i možnost si hru předběžně vyzkoušet, takže ani tu na Steamu už nedostanete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama