Adventura Draugen vyjde už v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Adventura Draugen vyjde už v květnu

Adventura Draugen vyjde už v květnu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

7. 4. 2019 10:55
Reklama

O hře jménem Draugen už jste možná slyšeli. Byla totiž teasována už od roku 2013, kdy na její tvorbu autoři z Red Thread Games, tvůrci Dreamfall Chapters, dostali finanční podporu od Norského filmového institutu. Původní plány na survival horror se přetransformovaly spíše do žánru adventury a Draugen je po letech vývoje konečně připravena k vydání.

To platí alespoň o verzi pro PC, kde se hra prostřednictvím Steamu a GOGu začne prodávat už během května. V přípravě jsou i verze pro konzole PlayStation 4 a Xbox One, na ty si ale ještě budeme muset prozatím neznámou dobu počkat. S portem pro Switch se pravděpodobně nepočítá.

V Draugen budeme hrát za Edwarda, který se za doprovodu mladé dívky Lissie vydává hledat svou sestru Betty. Hra využívá pohledu z první osoby a je zasazena do malého norského městečka v roce 1923. V čem se Draugen snaží odlišit od konkurenčních titulů, je transformace prostředí závislá na psychickém stavu hlavní postavy. Jestli se vám hra trefí do vkusu se můžete podívat v novém příběhovém traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama