Bloodlines 2 nebudou exkluzivní pro EGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bloodlines 2 nebudou exkluzivní pro EGS

Bloodlines 2 nebudou exkluzivní pro EGS

Filip Švácha

Filip Švácha

8. 4. 2019 11:33 3
Reklama

Poslední dobou se neřeší prakticky nic jiného, než Epic Games Store. Ten trnem v oku spoustě hráčů, ale pro vývojáře a vydavatele je naopak oproti Steamu vítanou změnou. Není se tedy čemu divit, že i velké tituly postupně přecházejí ze zavedeného Steamu na stále se formující Epic Games Store. Nedávno jsme tak psali například o Anno 1800 a dokonce i dlouho očekávané Borderlands 3 bude na PC v době vydání dostupné pouze přes Epic Store.

Jak se zdá, konkurenční boj tedy ani zdaleka nekončí, ale ne zcela každý jde Epicu na ruku. Své by o tom mohli říct tvůrci Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Ti nás prostřednictvím svého twitterového účtu informovali o tom, že jejich hra nebude exkluzivní pro Epic Games Store. Podle posledních zpráv si pokračování upírského RPG zakoupíme i přes Steam, GOG, Paradox Store a pochopitelně i přes ochod od Epicu. Samozřejmostí jsou pak verze pro PlayStation 4 a Xbox One.

Pokud už si brousíte zuby na předobjednávky, budeme si muset ještě nějakou dobu počkat, ale vše bychom se měli zavčasu dozvědět prostřednictvím sociálních médií. Ve hře se podíváme do Seattlu, kde zuří konflikt mezi jednotlivými frakcemi upírů a nečekejte žádný cyklus dne a noci, neboť v kůži upíra asi nechcete pobíhat ve svitu slunečních paprsků. Autoři slibují i kvalitní dabing a pořádně košatý příběh se spoustou voleb. Titul by se k nám měl dostat někdy v prvním kvartálu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama