Bethesda porušila slib s placenými předměty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda porušila slib s placenými předměty

Bethesda porušila slib s placenými předměty

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 4. 2019 10:43 9
Reklama

Bethesda při vydání Falloutu 76 slíbila, že ve hře nejsou a nikdy nebudou pay-to-win mechanismy, což bývá u mnoha her v dnešní době celkem neblahým standardem. Všechno, co se dá koupit za reálné peníze, budou pouze kosmetické doplňky, které nedají hráčům žádné výhody v PvP. Alespoň toto nám vývojáři před vydáním tvrdili. No, a Bethesda tento slib s novým patchem porušila.

Repair kity, které můžete najít běžně ve světě, nebo si je můžete vycraftit, se dají nově ve Falloutu 76 koupit pomocí atomů. Samozřejmě - není to vyloženě pay-to-win, každopádně je to něco jiného než pouhý kosmetický doplněk. Nemusíte strávit čas craftěním repair kitů, můžete si je jednoduše koupit. A to se hráčům pochopitelně nelíbí.

Vzniklo tak velké fórum na subredditu Falloutu 76, kde si hráči samozřejmě začali hromadně stěžovat. Komunitní manažer, který se dříve k těmto problémům vyjadřoval, najednou zmizel a Bethesda na své hráče opět nijak nereaguje. Nejlépe toto jednání vystihl uživatel giantpunda: „Možná mám ten pocit jen já, ale myslím si, že musíme být neustále ostražití a Bethesdu držet na uzdě. Už ukázali, že se o vlastní hráče nezajímají, ať jde o Atom Store, tzn. falešné prodejní ceny, umělé navyšování cen atd. Zatím se jedná pouze o repair kit, ale příště to může být něco horšího. A bohužel si nemyslím, že by se měla situace v budoucnu změnit.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama