Gameplay záběry z akce Rage 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay záběry z akce Rage 2

Gameplay záběry z akce Rage 2

Filip Švácha

Filip Švácha

10. 4. 2019 09:55 4
Reklama

Bude zajímavé sledovat, jak dopadne souboj dvou dosti podobných her. Ano, hovoříme o Rage 2 a Borderlands 3. Obě se zaměřují na zběsilou akci, ježdění ve vozidlech (v tom bude asi spíše vynikat Rage 2) a neberou se příliš vážně. Výhodou barevné FPS, vznikající za spolupráce Id Software a Avalanche Studios, je její datum vydání, které připadá už na 14. května. Na Borderlands 3 si počkáme o něco déle, na druhou stranu si tady nemusíme nic nalhávat, značka Borderlands je určitě o dost známějším jménem.

Abyste ve světle oznámení třetích Borderlands náhodou Rage 2 totálně nevypustili z hlavy, tvůrci si pro nás prostřednictvím IGN připravili jedenáctiminutové gameplay video. V něm se podíváme, jak budou fungovat bitvy ve vozidlech, na souboj s bossem, představí se nám mod Overdrive a dokonce se ve hře objeví i legendární zbraň BFG-9000.

Nejdříve hlavní hrdina hry zneškodní konvoj s kamionem podobným tomu z Mad Maxe, aby se následně vydal po stopách Ark 421c, kde na něho čeká zbrusu nová zbraň, vrhající šipky. Poté je třeba si zbraň řádně vyzkoušet v rámci počítačové simulace, která funguje jako trénink. Video je pochopitelně nabité akcí a cákanci krve, což je ale pro většinu z nás očekávaný výsledek. Přesvědčili vás nové záběry, nebo se na titul těšíte už dlouho? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama