Dnes vyšel Axiom Soccer, je F2P
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dnes vyšel Axiom Soccer, je F2P

Dnes vyšel Axiom Soccer, je F2P

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 4. 2019 14:14 2
Reklama

Axiom Soccer je taková předělávka Rocket League s tím, že Axiom Soccer se přesunul trochu více do budoucnosti. Místo auta, se kterým byste létali po aréně, se budete nadnášet s dronem. S tím můžete do míče nejen narážet, ale i střílet projektily.

Axiom Soccer se chce od Rocket League odlišit jinou hratelností. Chce se více zaměřit na míření a opravdu donutit hráče používat již zmíněné střely, nikoliv přímo fyzický kontakt. Na mapě se navíc nachází různé překážky a v bráně gólman, který ztěžuje inkasování gólu.

Navíc je zde několik druhů „zbraní“, jako například kulomet, brokovnice a granáty. V rozích se nachází speciální místa, která míč odráží zpět do hry, čímž se míč nebude zbytečně zasekávat a hra bude stále akční. Navíc je hra plně připravena pro streamování.

Axiom Soccer vyšel dnes na Steamu a je zdarma. Hra nabízí, stejně jako Rocket League, velké úpravy drona. Díky tomu studio doufá, že na sebe hra bude vydělávat. Velkou inspirací byly hry jako Fortnite či Apex Legends, které jsou sice F2P, i tak svým tvůrcům přináší velké peníze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama