Ani Kitana nebude v MK 11 chybět
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ani Kitana nebude v MK 11 chybět

Ani Kitana nebude v MK 11 chybět

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

13. 4. 2019 09:48 4
Reklama

I když do vydání dalšího dílu série Mortal Kombat už zbývá pouhých deset dní, vývojáři z NetherRealms nás neustále zásobují trailery na další a další hratelné postavy. Už začátkem týdne jsme se prostřednictvím televizní reklamy dozvěděli o návratu oblíbené Kitany, a nyní máme možnost se podrobně podívat na některé její útoky.

Kitana se tradičně pustí do boje s pomocí svých vražedných vějířů, se kterými v gameplay traileru vyřídí nováčka z předchozího dílu – hmyzem prolezlou D'Vorah. Kromě ukázky několika útočných i obranných pohybů samozřejmě nemůže chybět ani pohled na fatalitu. Rozporcování nepřítele na tři kusy je přesně to, co byste od Mortal Kombat 11 očekávali, takže v tomto směru určitě zklamáni nebudete.

Edenská bojovnice se poprvé objevila už v Mortal Kombat II z roku 1993 a zahrát jste si za ni mohli i ve většině dalších dílů. Nutno dodat, že Kitana stále není poslední odhalenou postavou. Autoři si i těsně před vydáním schovávají další esa do rukávu, a než se hra 23. dubna dostane do obchodů, soupiska bojovníků se ještě rozšíří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama