Probíhá certifikace Shakedown Hawaii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Probíhá certifikace Shakedown Hawaii

Probíhá certifikace Shakedown Hawaii

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

13. 4. 2019 13:01
Reklama

Pokračování městské akce Retro City Rampage sice nabralo lehké zpoždění, na plnou hru už ale naštěstí nebudeme čekat dlouho. Vývojáři Shakedown Hawaii se po dlouhé odmlce totiž pochlubili informací, že jejich hra už je v procesu konzolové certifikace, a tím pádem je zcela hotová. Konkrétní datum vydání na sebe tudíž nenechá dlouho čekat.

Hra byla původně představena už v roce 2015. Její vývoj tedy nebyl úplně z nejrychlejších, pozitivní ovšem je, že narostla do větších rozměrů, než se původně čekalo. O kolik obsáhlejší oproti svému předchůdci bude, zjistíme již brzy, a to na mnoha platformách.

I přesto, že některé porty byly během uplynulých let odstřihnuty, dostane se Shakedown Hawaii hned na pět zařízení. Kromě PC (pouze na Epic Games Storu) a PlayStationu 4, vás hra zabaví hlavně na cestách. Verze pro Switch asi nikoho nepřekvapí, Vblank Entertainment ale připravili i porty pro starší 3DS a Vitu.

Ve hře půjde především o podnikání, střádání majetku a likvidování konkurence. Jakými způsoby se hlavní hrdinové pokusí zbohatnout se můžete podívat v novém gameplay traileru. Zkrátka, jestli se vám stýská po starých dílech série Grand Theft Auto, máte se na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama