Vyzkoušejte Anno 1800 v otevřené betě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte Anno 1800 v otevřené betě

Vyzkoušejte Anno 1800 v otevřené betě

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

13. 4. 2019 11:54 2
Reklama

Série budovatelských real-time strategií Anno se již brzy rozroste o další pokračování a než se tak stane, dostanou hráči možnost si hru zdarma vyzkoušet. Po celý víkend bude totiž probíhat otevřený beta test, během kterého se pomocí Epic Games Launcheru či Uplay budete moct do průmyslové revoluce snadno zapojit.

Beta test bude mít svá specifika. Předně je potřeba si uvědomit, že ačkoli je hra těsně před vydáním, nejedná se o její finální verzi. Sestavení, které budete hrát, bylo předem připravováno, což nějakou dobu trvá. Podle ohlasů z předchozího testu je ale hra v dobré kondici. Specialitou, se kterou se v plné hře nesetkáte, bude nutnost internetového připojení. Bez něj betu zkrátka nespustíte. Překvapivá asi bude i nemožnost přenést si uloženou pozici z bety do plné hry z důvodu možného narušení umělé inteligence.

Jen pro připomenutí – Anno 1800 se nedávno stalo další z her, které si na Steamu po vydání nepořídíte. Jedinou šancí, jak svou virtuální knihovnu o tento titul rozšířit, je předobjednávka, na kterou už máte jen poslední tři dny. I přesto, že hru nepůjde od 16. dubna na Steamu zakoupit, dostane samozřejmě podporu budoucích updatů, DLC a dalšího dodatečného obsahu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama