AoE2: Definitive Edition se asi blíží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AoE2: Definitive Edition se asi blíží

AoE2: Definitive Edition se asi blíží

Filip Švácha

Filip Švácha

15. 4. 2019 14:31 5
Reklama

Age of Empires: Definitive Edition, upravená verze původní legendární RTS, vyšla už minulý rok, a tak si asi spoustu lidí říká, kdy se podobné péče dočkáme i v případě druhého dílu. Je tedy pravda, že jeho upravená verze je na trhu od roku 2013, to když vyšlo Age of Empires II HD, ale od Microsoftu víme o plánech na Definitive Edition i pro druhý a třetí díl. Jednou ze záhad je ale stále nezveřejněné datum vydání.

S tím by nám mohla trošku pomoci hodnotící agentura ESRB. Na jejích stránkách se totiž objevil titul Age of Empires II: Definitive Edition, který je popisován jako RTS, v níž ovládáte říše od temného středověku až po vznik imperialismu. K tomu nesmí chybět sběr surovin, tvorba armády a boj s nepřáteli.  

To by mohlo naznačovat, že titul vyjde někdy v brzké době. Musíme k tomu také přičíst nenápadný komentář na Twitteru, podle něhož se Definite Edition druhého dílu dočkáme „brzy“. Od něho už ale uplynulo pár měsíců, takže je možné, že se opět něco děje, a tak se nějaké konkrétnější informace dozvíme někdy v nedaleké budoucnosti.

Zatím ale bohužel netušíme, jak přesně by měla tahle nová verze vypadat. Je pravděpodobné, že bude obsahovat rozšíření The Conqueror, stejně tak přídavky z HD verze The Forgotten, The African Kingdoms a Rise of the Rajas, ovšem na nějaké přesně závěry je momentálně ještě brzy. Snad už nás nebudou dlouho napínat, abychom si mohli zkrátit čekání na čtvrtý díl.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama