The Old Republic dostane nové rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Old Republic dostane nové rozšíření

The Old Republic dostane nové rozšíření

Filip Švácha

Filip Švácha

15. 4. 2019 13:30 9
Reklama

Víkendová událost Star Wars Celebration nám přinesla hned několik oznámení. Šlo především o dlouho očekávaný singleplayerový titul Star Wars: Fallen Order od Respawn Entertainment, ale třeba i menší VR hru Vader Immortal. Z velmi oblíbeného univerza Star Wars to ale ještě stále není vše. MMORPG Star Wars: The Old Republic totiž dostane po třech letech nové rozšíření s názvem Onslaught a ještě k tomu bude pro všechny předplatitele zdarma.

„Star Wars: The Old Republic: Onslaught vás postaví do středu konfliktu mezi Galaktickou republikou a Sithským impériem. Zůstanete věrní své frakci, nebo budete její snažení podkopávat a sabotovat? Volba je jen na vás. Objevte dvě nové planety, zkuste si další Flashpoint na válkou rozervaném světě Correlia a také Operation zasazenou do džungle v Dxunu a mnohem víc! Boj vám usnadní pozměněný přístup k předmětům, zvýšený level cap a nové schopnosti,“ píší o rozšíření vývojáři.

Díky němu se tedy podíváme na dvě neprozkoumané planety, prožijeme nový příběh, další Operation a Flashpoint a samozřejmostí bude i řada dovedností. První z planet nese název Onderon a mělo by jít o nehostinný svět prolezlý roztodivnými příšerami a zarostlý těžce prostupnou vegetací. Boj o přežití bude na této planetě asi denním chlebem.

Ta druhá na tom není o moc lépe. Jmenuje se Mek-Sha a jde o nezávislou čerpací stanici postavenou na vytěženém asteroidu. Jde o doupě všemožných pašeráků, zlodějů, žoldáků a hrdlořezů. Nic pro slabé povahy. I když zatím nevíme přesné datum vydání, DLC bychom se měli dočkat někdy v září letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama