Steel Division 2 se opět odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steel Division 2 se opět odkládá

Steel Division 2 se opět odkládá

Filip Švácha

Filip Švácha

22. 4. 2019 13:49
Reklama

Pro milovníky válečných strategií máme asi špatnou zprávu, protože už několikrát odloženou hru Steel Division 2 od studia Eugen Systems čeká další zpoždění. Původně jsme se jí měli dočkat už 4. dubna, ale její vydání bylo posunuto na 2. května. Tvůrci si ovšem uvědomili, že na dokončení potřebují ještě více času, takže nakonec bychom se na bojiště druhé světové války měli podívat 20. června.

Vývojáři by se ještě rádi více věnovali dokončení single playerové kampaně a také chtějí pořádně zúročit názory hráčů z beta testů. Všechny, co si hru předobjednali, čeká ještě další beta, která bude dostupná od 29. května a to až do data vydání. Budeme tak ještě mít příležitost podívat se, jak se tvůrcům na jejich projektu podařilo zapracovat.

Doufejme, že se týmu daří trošku lépe, než minulý rok, kdy studio postihla stávka kvůli neplacení výplat, až nakonec muselo v prosinci propustit část zaměstnanců. Snad už se tedy situace v Eugen Systems trošku uklidnila a oni se mohou plně soustředit na dokončení téhle ambiciózní strategie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama