Siege možná čekají zásadní změny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Siege možná čekají zásadní změny

Siege možná čekají zásadní změny

Filip Švácha

Filip Švácha

26. 4. 2019 14:50 2
Reklama

Online taktická akce Tom Clancy's Rainbow Six: Siege se stále těší nemalému počtu pravidelných hráčů, a tak se není vůbec čemu divit, že Ubisoft si hru stále hýčká a připravuje do ní další obsah. Podle nejnovějších událostí se Ubisoft možná rozhodl do svého titulu dát celou řadu nových módů a tím ho celkem znatelně proměnit.

K tomu nám napovídá dotazník, pomocí něhož se francouzský vydavatel svých fanoušků ptá na to, jak by si představovali budoucnost hry. Zajímá je tedy například, jestli preferujete obranu, nebo útok, jací operátoři jsou vám nejvíce sympatičtí, ale třeba i to, které jiné tituly hrajete.

Ovšem v dotazníku se nachází i pasáž zaměřená na otázky týkající se dalších možností v hratelnosti Rainbow Six: Siege. Zaujala by vás singleplayerová kampaň, nebo prozkoumávání otevřeného světa? Nebo třeba PvP mód a zbrusu nový PvE režim, jenž bude pravděpodobně podobný časově omezené události Outbreak. Nesmí chybět ani klasický Deathmach a Capture the Flag. Ubisoft pak ještě zajímala jedna věc, konkrétně zdali bychom si dokázali představit další titul vycházející z mechanik Rainbow Six: Siege, ale pokud by se projekt ubíral trošičku jiným směrem.

Je nutné k tomu dodat, že tento průzkum nemusí vůbec nic znamenat a už vůbec ne oznámení nějakého novějšího Rainbow Six. I tak se ale jedná o jisté indicie, které nám napovídají o záměru tvůrců hru nadále vylepšovat a možná někdy v budoucnu vydat i nějaké pokračování. Nechme se tedy překvapit, třeba se více dozvíme na příští E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama