Gameplay záběry z The Sinking City
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay záběry z The Sinking City

Gameplay záběry z The Sinking City

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 5. 2019 11:12 2
Reklama

Jestliže vám není zrovna úplně do zpěvu a potřebujete se po včerejších bujarých oslavách trošku probrat, mohlo by vám k tomu posloužit zbrusu nové gameplay video z hororově laděné detektivky The Sinking City, která vychází z díla mistra hororu Howarda Phillipse Lovecrafta.

V něm se podíváme na to, jak bude fungovat soubojový systém a vyšetřování. Vzhledem k tomu, že na titulu pracuje studio Frogwares, bude vyšetřování a rozhovory s dalšími charaktery hrát prim. Díky schopnostem soukromého detektiva Charlese Reeda si budete moci například znovu prožít scénu na místě činu. Soubojový systém bude naopak jednodušší a využijeme v něm různých střelných zbraní, i když je pravda, že ve videu jsme moc konfrontací s nepřáteli neviděli.

Podle všeho se náš hrdina bude moci v průběhu hry zlepšovat, neboť jsme si v ukázce všimli, že v menu je na výběr položka Skills a Mind Palace. Ta druhá jmenovaná pravděpodobně bude představovat duševní stav Charlese Reeda, protože události, které při svém pátraní společně s vámi zažije, mu pořádně zamávají s psychikou a vy se tak budete muset snažit, aby se nezbláznil. The Sinking City vypadá vcelku nadějně a na Xbox One, PlayStation 4 a PC dorazí už 27. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama