Overcooked! a Edith Finch v květnu v PS+
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overcooked! a Edith Finch v květnu v PS+

Overcooked! a Edith Finch v květnu v PS+

Marek Selinger

Marek Selinger

1. 5. 2019 16:18 7
Reklama

Včera Xbox Live Gold a Xbox Game Pass, dnes PlayStation Plus. Pouhý den stačil k tomu, abychom se dozvěděli všechny hry, které obdrží předplatitelé všech těchto služeb v nadcházejícím měsíci.

A máme za to, že ti, kteří si platí věrnostní program Sony, budou spokojení. V květnu se totiž můžou těšit na fantastický walking simulátor What Remains of Edith Finch, jenž vyšel přesně před dvěma lety a často si z recenzí odnášel absolutní hodnocení za geniální nápady, kterých si během přibližně 2-3 hodinového průchodu užijete dosyta. Dle nás se jedná o vůbec nejlepšího zástupce z tohoto žánru a zároveň je What Remains of Edith Finch titulem, který by si měl vyzkoušet každý, kdo touží po originálně zpracovaném příběhu jedné rodiny v jednom podivném domě.

Druhou květnovou hrou se stane kooperační Overcooked! z kuchyňského prostředí, během jehož hraní budou otestovány jak vaše nervy, tak síla vztahu s bratrem/přítelkyní/rodičem, prostě s kýmkoliv, s kým budete tuto šílenou akci hrát. Jen pro jistotu uvedeme, že se jedná o první díl z roku 2016, nikoliv pokračování, které vyšlo během loňského léta. Oba tituly budou ke stažení od úterý 7. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama