Borderlands 3 budou mít mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Borderlands 3 budou mít mikrotransakce

Borderlands 3 budou mít mikrotransakce

Filip Švácha

Filip Švácha

2. 5. 2019 14:15 8
Reklama

Na Borderlands 3 se těší nemálo fanoušků původních dílů a rozhodně k tomu dopomáhají i pozitivní zprávy od Gearbox Software. To, že ve hře bude neskutečné množství zbraní, asi nikoho nepřekvapí, ale třeba možnost zvolit si, jestli budeme mít společnou kořist, nebo ji bude každý dostávat zvlášť, je určitě skvělá novinka. Navíc úroveň nepřátel se bude přizpůsobovat vaší úrovni a to i v případě, kdy hrajete s mnohem silnějším, nebo slabším spoluhráčem.

Hráči pozitivně reagovali i na to, když se od CEO Gearboxu Randyho Pitchforda dozvěděli, že v Borderlands 3 nebudou naprosto žádné mikrotransakce. Zde je ale na místě nadšení lehce zchladit, protože nakonec to není tak úplně pravda. Podle kreativního ředitele Paula Sage si v titulu budete moci za peníze zakoupit skiny pro vaše postavy, zbraně a vozidla, ovšem v žádném případě prý nepůjde o model pay-to-win.

Borderlands 3 se bez mikrotransakcí nakonec nedočkáme, alespoň ho ale bude možné hrát celé o samotě, ostatně jako oba předešlé díly. Nejedná se tedy o žádnou hru jako službu, jak je v poslední době u velkých vydavatelů zvykem. Borderlands 3 vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One 13. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama