Hodina z Borderlands 3 zodpoví vaše otázky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hodina z Borderlands 3 zodpoví vaše otázky

Hodina z Borderlands 3 zodpoví vaše otázky

David Plecháček

David Plecháček

2. 5. 2019 07:47 1
Reklama

Jen o málokteré hře se mluví déle než o třetích Borderlands. V zákulisí se dlouhé roky jednalo o nejméně tajné veřejné tajemství, a tak jsme nový díl legendární značky čekali snad na každé možné akci, kde by se mohla poprvé objevit. Stalo se tak až před několika týdny na konferenci PAX East, ale na první máj byla nachystána ukázka ze hry. Tak tady je!

Gearbox nás nešetřil a nadělil nám měrou vrchovatou. Záběry není třeba příliš rozebírat, protože si udělá každý obrázek sám za sebe, ale shrnuto a podtrženou můžeme říct, že dostaneme starou známou akční nálož s minimem změn v grafice, zato hromadou nových smrtících zbraní. Jestli je to pro někoho málo, to je otázka, na kterou není snadná odpověď. Pro někoho totiž ano, jiní namítají, že ale dostávají přesně to, co chtěli, a na až komiksovém ztvárnění toho příliš změnit beztak nejde.

Nejsme soudci a do jejich talárů se nebudeme oblékat ani tentokrát v případě nelehkého sváru. Důležité bude, nakolik Gearbox uspokojí oba dva tábory. Pokud se mu to podaří, a my věříme, že se ve Friscu snaží, seč vývojářům síly stačí, můžeme se těšit na ještě frenetičtější akci, v jejímž případě platí, že více někdy znamená lépe. Borderlands 3 vyjde 13. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama