Původní Battlefront je na Steamu a GOGu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Původní Battlefront je na Steamu a GOGu

Původní Battlefront je na Steamu a GOGu

Filip Švácha

Filip Švácha

3. 5. 2019 15:26 4
Reklama

Pokud jste si ještě nikdy nevyzkoušeli původní Star Wars: Battlefront, nebo se prostě a jednoduše jen chcete svést na vlně nostalgie, máme pro hráče na PC výbornou zprávu. První Battlefront, od dnes již neexistujícího studia Pandemic, je nyní nově ke stažení přes Steam a GOG. Pro všechny se tak otevřela jednoduchá cesta, jak si titul po letech připomenout.

Ten vyšel v roce 2004 na PlayStation 2 a PC, ale v dnešní době ho už není tak snadné sehnat, jestliže tedy nevlastníte Xbox One, kde je dostupný v rámci zpětné kompatibility. Druhý díl je v obou obchodech k dispozici už nějaký čas, takže je jen logické, že jsme se nakonec dočkali i dílu prvního. Mezi oběma prodejnami v podstatě neexistují nějaké markantní rozdíly, na Steamu je hra o malinko levnější, ale na druhé straně na GOGu vás nebude otravovat žádná DRM ochrana.

Hlavní předností digitálních verzí je pak podpora multiplayeru až pro 32 hráčů, který je tedy ale v případě prvního dílu možný pouze přes LAN, nebo konkrétní IP adresu. Všem dobře známe bitvy si tak prožijeme ještě jednou i s kamarády. Nechybí ani klasický singleplayer a až na 30 vozidel, včetně AT-AT, X-Wingů a Showspeederů.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama