Vývojáři M&B 2 se chystají na Gamescom
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři M&B 2 se chystají na Gamescom

Vývojáři M&B 2 se chystají na Gamescom

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 5. 2019 12:15
Reklama

Čekání na Mount & Blade II: Bannerlord je dlouhé. Fanoušci vyhlíží pokračování oblíbeného RPG už nějaký ten rok, datum vydání je však stále v nedohlednu. Záchytným bodem je opět Gamescom. Vývojáři ze studia TaleWorlds totiž tuto akci s oblibou navštěvují. Ani letos nebudou chybět.

Nová informace potěší především fanoušky, kteří se v srpnu osobně chystají na návštěvu Kolína nad Rýnem. Vůbec poprvé si totiž budou moci chystané pokračování sami vyzkoušet. Vývojáři s sebou přivezou ochutnávku multiplayeru. K dispozici by měl být kapitánský režim a šarvátky, v nichž se proti sobě postaví šest válečníků na každé straně.

Kampaň, RPG prvky a sanbox režim tedy k dispozici nebude. Vývojáři sice připravují prezentaci zaměřenou na tyto prvky, ta se však bude odehrávat za zavřenými dveřmi. Vysvětlení se přímo nabízí. Zájemců o vyzkoušení hry je mnoho, fronty jsou dlouhé a času málo. Na nějaké toulání po světě prostě není čas. Ani ostatní fanoušci zřejmě nepřijdou zkrátka, vývojáři totiž plánují otestovat své dílo také v uzavřené betě. Kdy bude k dispozici, zatím není známo.

Vývojáři slíbili, že se brzy podělí o více detailů ohledně návštěvy Gamescomu, chystají také podrobnější informace k připravované betě. Těšíte se na pokračování, nebo si stále vystačíte s prvním dílem? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama