Chystá se Ubisoft odhalit novou hru?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se Ubisoft odhalit novou hru?

Chystá se Ubisoft odhalit novou hru?

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

4. 5. 2019 11:24 1
Reklama

Ubisoft má s teasováním neoznámených titulů ve svých ostatních hrách bohatou praxi, a právě proto vzbudil poslední update do hry Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands takové pozdvižení. Všímavý youtuber "coreross" totiž v updatu Operation Oracle zpozoroval pozvánku na konferenci společnosti Skell Technology, která se má konat už příští týden ve čtvrtek. Co nás asi čeká?

Podle videa, které se zpřístupní na webu skelltech.com po zadání přístupového jména “asantos” a hesla "10068", se sice nedá jednoznačně určit, o jaký titul se jedná, možností ale máme spoustu. Nabízí se samozřejmě pokračování série Ghost Recon či Rainbow Six. Nebo konečně dojde na dlouho spekulovaný Splinter Cell?

Chystá se Ubisoft odhalit novou hru?
i Zdroj: Hrej.cz

Pokud bychom se nedrželi her podle knih Toma Clancyho, mohlo by se také klidně jednat o třetí díl Watch Dogs. Jeho vývoj byl nedávno odhalen na Kotaku a při pohledu na různé drony a technologické vychytávky se zdá být i tato možnost pravděpodobná. Samozřejmě může jít i o něco mnohem menšího, ale možná si chce Ubisoft přece jen udělat před E3 trochu náskok s nějakým větším oznámením. Uvidíme už 9. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama