Monster Hunter World dostává PS4 trial verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter World dostává PS4 trial verzi

Monster Hunter World dostává PS4 trial verzi

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

11. 5. 2019 07:14
Reklama

O úspěchu Monster Hunter World není třeba pochybovat. Hra si našla cestu už k více než dvanácti milionům hráčů a stala se nejvýdělečnější hrou v historii svého vydavatele – Capcomu. I přes působivé prodeje ale autoři neusínají na vavřínech a před příchodem nového rozšíření Iceborne se pokusí nabídnout hru ještě dalším hráčům.

V tom jim má pomoci trial verze hry, která je již v tuto chvíli k dispozici na PS4 a dostupná bude až do 20. května. Velkou výhodou je, že Monster Hunter World je navíc aktuálně ve výrazných slevách, takže pokud vás lovení příšer chytne natolik, že mu nedokážete odolat, rozpočet vám to nezlomí. Trial verze se bohužel týká pouze PlayStationu 4, na ostatní platformy se zatím nechystá.

Hráči dostanou v rámci zkušební verze možnost dostat svou postavu až na Hunter Rank 4, přičemž konečnou pro ně bude úkol s názvem Tobi-Kadachi. To by mělo na ochutnávku bohatě stačit. Pokud se rozhodnete pro pořízení plné verze, budete moci v dosaženém postupu plynule pokračovat. Samozřejmostí je i dostupnost veškerých online prvků hry.

Společně s trial verzí přichází do Monster Hunter World také dlouho očekávaný event s názvem Arch-Tempered Nergigante. Až do vydání Iceborne se jedná o poslední rozšíření základní hry, a proto bude opravdovou výzvou pro ty nejlepší lovce. Nový obsah je prozatím dostupný na obou konzolích, PC hráči si na něj počkají do 7. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama