Outer Wilds je další exkluzivní titul pro EGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Outer Wilds je další exkluzivní titul pro EGS

Outer Wilds je další exkluzivní titul pro EGS

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 5. 2019 09:09 6
Reklama

Outer Wilds je vesmírná hra, ve které je vaším úkolem prozkoumat tajemnou sluneční soustavu. V cestě vám ale bude stát blízké slunce, které každých 20 minut vybouchne a zabije vás. Hra se pokaždé restartuje a vy se ocitnete na stejném výchozím bodě. Všechny změny, které jste provedli, se ale uloží. Pomocí opakování tohoto cyklu musíte zjistit, proč toto slunce vybuchuje či tajemství starodávné mimozemské civilizace.

Hru se podařilo zafinancovat přes crowdfundingovou stránku fig.co, kde studio Mobius Digital vybralo přes 126 tisíc dolarů. To ale nejspíše nestačilo a v novém updatu pro přispěvatele jim studio sděluje, že se spojilo s Xboxem a Epic Games. Tato spolupráce jim zajistí to, aby hra byla ještě lepší a přístupnější.

Samozřejmostí tak je to, že hra nejdříve vyjde na Xbox One a Epic Games Store. V plánu jsou prý i další platformy, i tak se to ale hráčům, kteří hru podpořili, nelíbí. Tvrdí, že pro crowdfundingovou kampaň jsou tyto spolupráce nevhodné. Jiní by zase hru nepodpořili, pokud by od začátku věděli, že bude exkluzivní pro Epic Games Store. Jak se celá situace vyvine uvidíme až za dlouho, jelikož zatím není známé ani datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama