Sean Bean v novém videu čte poezii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sean Bean v novém videu čte poezii

Sean Bean v novém videu čte poezii

Filip Švácha

Filip Švácha

16. 5. 2019 13:20 2
Reklama

Herec Sean Bean má kolem sebe auru muže, jehož postavy nikdy nepřežijí. Umírá opravdu téměř neustále a nakonec si toho všimli i v týmu IO Interactive, když si ho dali do své hry Hitman 2 z roku 2018. Známý herec se tam objevil jako jeden z cílů, kterého jste měli, v kůži dnes už v podstatě legendárního plešatého zabijáka s čárovým kódem, zabít.

Jak se ale zdá, hvězda ze stříbrného plátna si spolupráci zřejmě užívala, a tak se dnes můžeme podívat na jeho další angažmá v herním světě. Tentokrát se zapojil do propagace velmi dobře přijatého titulu A Plague Tale: Innocence, ve kterém ve středověku se dvěma sourozenci utíkáte před hordami krys a inkvizicí. V novém videu Sean Bean čte báseň od Williama Blaka Ztracený chlapec, jež se velmi hodí k tématu hry.

Musíme uznat, že z přednesu nám leze mráz po zádech. Sean Bean se do recitace opravdu ponořil a videu to tak dodává pořádně hutnou atmosféru, podloženou záběry ze hry. Jestliže jste náhodou o titulu neslyšeli, můžete si přečíst Davidovu recenzi, kterému se A Plague Tale: Innocence moc líbilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama