Hearthstone dostává The Dalaran Heist
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hearthstone dostává The Dalaran Heist

Hearthstone dostává The Dalaran Heist

Filip Švácha

Filip Švácha

17. 5. 2019 12:55
Reklama

Karetní hra Hearthstone je s námi už pět let, ale to neznamená, že by se o ni Blizzard nezajímal. Situace je přesně opačná, a tak jsou její hráči pravidelně zásobováni novou porcí obsahu. Autoři nám před pár měsíci oznámili nové rozšíření Rise of Shadows, ve kterém budeme sledovat příběhovou linku, jež nás bude provázet po celý rok.

Jak už jistě víte, zaměří se na počínání bandy zlodějů vedené Rafaamem a právě nyní si můžete vyzkoušet první ze série módů pro jednoho hráče. The Dalaran Heist vás nečekaně zavede do Dalaranu, kde vás se skupinou League of E.V.I.L. nečeká nic menšího, než rovnou ukrást celé město. Toho docílíte v rámci pěti kapitol, kde si změříte síly se sedmdesáti pěti bossy. Aby vaše počínání bylo o trochu snazší, dostanete k dispozici devět nových hrdinů s dvaceti sedmi schopnostmi.

První kapitola je pro všechny hráče zdarma, za každou další pak zaplatíte buď prostřednictvím herní měny (700 zlata), nebo rovnou z vaší peněženky, což vás vyjde na sedm dolarů. Je možné si také zakoupit celý balíček za dvacet dolarů. Za splnění módu pak fanoušci dostanou různé odměny, například tři balíčky Rise of Shadows a také legendární kartu Zayle, Shadow Cloak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama