První pohled na online akci Rocket Arena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První pohled na online akci Rocket Arena

První pohled na online akci Rocket Arena

Filip Švácha

Filip Švácha

17. 5. 2019 15:02 1
Reklama

Jestliže vám z nějakého důvodu nestačí momentální nabídka online titulů, může vás zaujmout nově oznámená kooperativní akce pro tři hráče Rocket Arena, na jejímž vývoji spolupracuje Nexon Amerika a relativně nové studio Final Strike Games, které je ale částečně složeno z veteránů firmy 343 Industries, jejíž zaměstnanci pro Microsoft vytvořili Halo 5. Zkušenosti za sebou tedy mají, teď už je jen otázka, jak se jim výsledný produkt povede.

Jak už bylo řečeno, hra se zaměří na souboje mezi třemi hráči na každé straně, má být z pohledu první osoby a v pětiminutových zápasech budeme soupeřit proti různým postavám s unikátními schopnostmi a zbraněmi. Ve světě World of Crater jich bude dostatek, protože každý se chce zúčastnit slavného turnaje The Rocket Championship Tour, který je místními považován za kulturní senzaci.

„Vytvořili jsme Rocket Arena s těmi nejkvalitnějšími herními mechanikami, skvělým ovládáním a ideálním kódem pro hraní online FPS. Rocket Arena je v jádru komplexní akcí, nabízející úžasný svět, pestré postavy a zábavné rakety. Nexon s námi sdílel naší vizi a pro její naplnění nám poskytl potřebné znalosti a prostředky. Výsledkem je titul, na který jsme všichni strašně pyšní a těšíme se, že ho budeme hrát každý den,“ říká k tomu zakladatel a CEO studia Final Strike Games Kevin Franklin.

Jednou z mechanik pak bude odpalování protivníků z mapy pomocí raket. Ničeho se ale nelekejte, návrat na bojiště v případě vaší smrti nebude trvat dlouho. Autoři navíc mezi 23. a 29. květnem spouští uzavřenou betu, která je dostupná pouze na PC skrze Steam, nebo Nexon Launcher. Stačí si jen vytvořit účet na Nexonu, příhlásit se do ní a třeba budete vybráni. V betě si vyzkoušíme šest map, čtyři herní mody a šest hratelných postav. V den vydání by měl titul navíc obsahovat cross-play mezi PC a Xboxem One, verze pro PlayStation 4 se dočkáme později.

Je pravda, že podobných her je na trhu celkem dost a Rocket Arena navíc stylizací vypadá docela dost podobně jako megahit Fortnite, takže uvidíme, jak moc velký zájem o ni nakonec bude. Nezbývá tedy, než tvůrcům popřát lehký průběh beta testu. A co si myslíte vy? Zamlouvá se vám tahle barevná akce, nebo už je toho na vás až moc? Dejte nám vědět v komentářích!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama