Ghostbusters se vrátí v remasterované podobě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghostbusters se vrátí v remasterované podobě

Ghostbusters se vrátí v remasterované podobě

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

19. 5. 2019 16:39 1
Reklama

Úspěch filmového hitu Krotitelé duchů z roku 1984 odstartoval mimo jiné i řadu více či méně povedených videoher. Mezi ty zapamatovatelnější z poslední doby rozhodně patří deset let stará Ghostbusters: The Video Game, jejíž příběh navazuje na druhý filmový díl. A jak napovídají ratingové komise z Taiwanu a Koreje, tato hra se již brzy vrátí v remasterované podobě.

Za původní hrou stojí studio Terminal Reality, které svou činnost ukončilo v roce 2013. Hra ve své době vyšla na PC, PlayStation 3 a Xbox 360, s pomocí studia Red Fly se ovšem v upravené podobě dostala i na PlayStation 2, Nintendo Wii a handheld PlayStation Portable. Vývojářům ze Zen Studios se dokonce podařilo hru dostat i na další přenosnou konzoli – Nintendo DS.

Hodnocení Ghostbusters: The Video Game se pochopitelně v závislosti na platformě liší, verze od Terminal Reality si ale drží solidní skóre sahající ke hranici 80 bodů ze sta. O moderní verzi se má postarat tým Mad Dog Games. Remaster byl prozatím ohlášen ve verzích pro Xbox One a PC, přičemž na počítačích by se mělo jednat o exkluzivitu Epic Games Storu.

Poslední hrou na motivy známé filmové předlohy byla Ghostbusters z roku 2016. Tvorba studia FireForge Games ovšem nebyla příliš kladně přijata a vydavatel Activision se minulý měsíc dokonce rozhodl pro její stažení z digitální distribuce společně s dalšími méně povedenými tituly.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama