Únik tvrdí, že letos Cyberpunk nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik tvrdí, že letos Cyberpunk nevyjde

Únik tvrdí, že letos Cyberpunk nevyjde

David Plecháček

David Plecháček

20. 5. 2019 09:09 11
Reklama

Že je letošní E3 jednou z těch klíčovějších, o tom není sporu. Nacházíme se na přelomu jednotlivých generací, kdy s napětím čekáme, kdy jaká hra vyjde a zda to stihne na současných strojích, nebo už bude těžit z vyššího výkonu. Touto optikou se díváme i na Cyberpunk 2077, který se sice tváří jako jeden z adeptů launchových her novějších hardwarů, ale údajně se jej dočkáme i na tom aktuálním. Nedivte se nám, že odpověď bychom rádi poznali už začátkem června.

Samotný CD Projekt více méně mlčí. Autoři herního Zaklínače sice potvrdili, že letošní E3 bude důležitá jak pro ně, tak pro celý projekt, ale sdílnější v předevečer největší herní akce nejsou. Původní plány však údajně stále platí. Otázkou zůstává, jak sdílní budou polští vývojáři na E3, pravděpodobně opět na tiskové konferenci Microsoftu. Padne datum vydání? Nebo se objeví jen nový trailer?

Tuto zprávu nepíšeme jen proto, abychom si kladli otázky, na něž neznáme odpovědi. V tomto směru totiž došlo k posunu, jen, jak už víte, ne z oficiálních zdrojů. Na síti NeoGAF se totiž objevila poměrně značná část informací o losangeleském veletrhu, z níž kus zmiňuje právě dlouho vyvíjený Cyberpunk. Uživatel Braldryr, který se již dříve postaral o několik stěžejních zákulisních informací, tvrdí, že ví, co se na podiu objeví.

Bude to další trailer, nepřekvapivě. Tentokrát bychom však měli vidět ukázku přímo ze hry, nicméně jak dlouhý gameplay nakonec bude, není známo. Na jeho konci bychom se ale měli dozvědět očekávané období, kdy hra vyjde – a pokud jste čekali rok 2019, zřejmě budete zklamaní. Braldryr totiž tvrdí, že by hra měla vyjít v roce 2020. Údajně bychom se před nebo po videu mohli na chviličku zastavit a vyslechnout si přímo od vývojářů nějaké nové informace jak o vývoji, tak o Cyberpunku jako takovém. Jedna z nejočekávanějších her by tak mohla poodhalit svou roušku širší veřejnosti, nikoliv jen účastníkům veletrhu přímo na místě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama