Nový F1 trailer slibuje vizuální upgrade
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový F1 trailer slibuje vizuální upgrade

Nový F1 trailer slibuje vizuální upgrade

David Plecháček

David Plecháček

21. 5. 2019 10:39 3
Reklama

Letos vyjde nový ročník formulí dříve. Codemasters mají tak ještě méně času na to, aby do hry implementovali novinky a proměnili F1 2019 alespoň ve zdánlivě nový titul, který se bude od loňského lišit. Letošní ročník vychází už téměř za měsíc, a tak je nejvyšší čas jít s kůží na trh.

Proto jsme se dočkali nového traileru, tentokrát přímo ze hry. Ten má dle tiskové zprávy nejen prezentovat výrazně lepší technické zpracování v čele s upgradem grafiky, ale také představit licencovanou znělku F1 a zdůraznit akcent letošního ročníku na rivalitu mezi jezdci. „Každý rok děláme velký pokrok v tom, aby byla hra co nejautentičtější a nejimerzivnější, ale máme pocit, že letos jsme se s grafickou úrovní vážně překonali,“ řekl Lee Mather na adresu F1 2019.

Režisér hry zároveň dodal, že Codies naslouchají komunitě a snaží se jí dopřát co nejvíce možností závodů, jak jen je to možné – i proto se dočkáme například nových monopostů v sérii Legends. Tím hlavním je samozřejmě přítomnost všech letošních týmů, jezdců i všech jednadvacet okruhů. Velkou novinkou však bude i soutěž F2 a možnost soutěžit v tamním šampionátu. Šampionát však do hry přibude až dodatečně formou bezplatného updatu. I tak ale bude mít F1 2019 28. června co nabídnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama