4A Games pracují na dalším projektu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 4A Games pracují na dalším projektu

4A Games pracují na dalším projektu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 5. 2019 06:30
Reklama

Tento týden je poměrně často slyšet o společnosti THQ Nordic. Po nějaké době si totiž do svého portfolia zařadila další úlovek, početnou sbírku rozšířila o studio Piranha Bytes. Z partnerství se pravděpodobně zrodí další díl RPG Elex, ale kdo ví, možná se německé studio vrátí ke starším značkám, třeba k populární sérii Gothic. Nechme se tedy překvapit. Nic jiného nezbývá ani ve spojitosti s 4A Games.

Ukrajinské studio udělalo THQ Nordic velkou radost. Tržby z Metro: Exodus evidentně splnily všechna očekávání, Deep Silver byl zajisté rád, že mohl THQ Nordic přinést pozitivní zprávy o úspěchu. 4A Games získali potřebnou důvěru, spolupráce totiž pokračuje. Už nyní připravují vývojáři další projekt. Zda půjde o novou značku, nebo navážou dalším dílem v sérii Metro, zatím není známo. Na detaily si budeme muset nějaký čas počkat.

THQ Nordic zkrátka kuje železo, dokud je žhavé. Podle aktuální finanční zprávy má momentálně ve vývoji neuvěřitelných 80 her, přičemž 48 z nich se stále řadí mezi neoznámené tituly. Kdekdo by očekával, že řadu z nich ukáže na blížící se E3. Tam ale představí pouze dvě hry.

Doufejme tedy, že se v budoucnu THQ Nordic osmělí a podělí se o informace o dalších projektech. Rozhodně má z čeho vybírat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama