Pozor na prohnilou realitu The Sinking City
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pozor na prohnilou realitu The Sinking City

Pozor na prohnilou realitu The Sinking City

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 5. 2019 07:24 1
Reklama

Zhruba za měsíc navštíví válečný veterán Charles Reed zatopený Oakmont. Tajuplné město je plné nevyřešených záhad, šikovný detektiv tedy bude mít práce nad hlavu. Tedy pokud se z toho nezblázní. Poslední trailer poukazuje na prohnilou realitu v The Sinking City.

V něm si Charles stěžuje na zhoršující se vidiny. Sám má problém rozeznat realitu od výplodů vlastní fantazie. A to je problém. Město je totiž plné nepřátelských potvor, které se nadějného detektiva snaží sežrat.

Charles má podezření, že zdrojem děsivých vizí je cosi ukryté v útrobách promočeného města. Pro své vlastní dobro musí odhalit podstatu problému. Sám by si přál, aby nic z toho všeho nebylo skutečné. Nastupující schizofrenie se nebezpečně zhoršuje, v záběrech je patrné, že Charles bojuje především sám se sebou. Nakonec se může stát, že proti sobě obrátí vlastní zbraň. A to nikdo nechce.

Adventura z produkce studia Frogwares vychází z díla Howarda Phillipse Lovecrafta. Už samotná literární předloha naznačuje, že se ve hře objeví velké množství textu. Vyšetřování v rámci detektivních pasáží také zřejmě prověří jazykovou výbavu. O to víc potěší česká lokalizace.

Jak to s Charlesem Reedem dopadne, zjistíme už 27. června. The Sinking City vychází na PlayStation 4, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama