Dauntless se zatím těší popularitě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dauntless se zatím těší popularitě

Dauntless se zatím těší popularitě

Filip Švácha

Filip Švácha

24. 5. 2019 12:30
Reklama

Cross-play RPG podobné Monster Hunteru Dauntless odešlo z bety a zároveň dorazilo na konzole Xbox One a PlayStation 4 tento týden v úterý. O té doby se hře velmi daří, na což má určitě velký vliv to, že titul je na všech platformách free-to-play. První den se do hraní ponořilo přes půl milionu hráčů a tvůrcům se od té doby povedlo překročit hranici čtyř milionů uživatelů.

V Dauntless se ocitnete v kůži Slayera, lovce monster, jenž má za úkol chránit Shattered Islands před útoky masivních Behemothů. K tomu vám pomůže vaše družina složená z dalších hráčů, rozsáhlý arzenál zbraní a různá brnění, která si budete vytvářet z padlých příšer. Dále na vás čeká velký svět, který s vašimi přáteli můžete prozkoumávat. Přeci jen je dobré vidět, co přesně to vlastně chráníme.

Každopádně pro Phonenix Labs to jsou skvělá čísla, a tak se mohou směle pustit do další podpory jejich nového projektu. Kromě toho bychom se také měli v budoucnu dočkat verze pro Nintendo Switch a mobilní telefony, ale o tom se včas dozvíme. Zamlouvám se vám takhle kooperační akce, nebo vás ničím nezaujala? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama