Podtitul letošního COD bude Modern Warfare
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podtitul letošního COD bude Modern Warfare

Podtitul letošního COD bude Modern Warfare

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

25. 5. 2019 13:17 12
Reklama

Podivnosti kolem série Call of Duty se stále jen množí. Od úniku informací ohledně rošády ve vývojí dílu pro rok 2020 uplynul sotva týden a máme tu další novinku o dílu letošním. To, že se na podzim dočkáme pokračování série Modern Warfare, jsme už nějakou dobu mohli považovat za fakt. Že se ale vývojáři rozhodnou rovnou celou podsérii zrestartovat, by nás ovšem nenapadlo.

Úplný název letošního dílu bude Call of Duty: Modern Warfare, takže zatímco původní hra z roku 2007 startovala se čtyřkou v názvu, ta aktuální o ni přijde. Už samotný název napovídá, že podsérie Modern Warfare projde po třech dílech a osmi letech od vydání posledního z nich lehkým restartem. V kampani se máme dočkat emocionálního zážitku, jaký v hráčích vyvolala třeba mise No Russian z druhého dílu. Hra vyjde klasicky na podzim a za vývojem stojí studio Infinity Ward.

S informací přišel jako první youtuber LongSensation, který se dostal na předváděcí akci Activisionu s několika dalšími influencery. Jason Schreier z Kotaku potvrdil pravdivost úniku jen o pár hodin později. Oficiální odhalení by mělo proběhnout už během následujících týdnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama