Velký výběr her zdarma o víkendu na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Velký výběr her zdarma o víkendu na Steamu

Velký výběr her zdarma o víkendu na Steamu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

25. 5. 2019 06:50
Reklama

Hráči na PC to jistě dobře znají. Na Steamu se rozsvítí slevová akce a vy prostě nedokážete odolat. Měsíce plynou, na vaši stále bobtnající knihovnu her se jen práší a vy si v duchu namlouváte, jak se ke všem těm skvělým titulům jednou dostanete. Bohužel se to ve většině případů nestane.

Jestli vám výše uvedené věty připomínají, že ani váš seznam videoherních restů se už dlouhou dobu o moc nezkrátil, nebojte, nejste v tom sami. Lidí, kteří nikdy nespustí ani polovinu svých her stále přibývá, a proto Steam připravil akci s názvem "spring cleaning". Kýbl s hadrem ale naštěstí potřebovat nebudete.

V rámci eventu, který potrvá až do úterý 28. května, můžete ke svému hráčskému profilu získat odměny za oprášení některých dříve zakoupených her, které jste si z nějakého důvodu ještě nestihli pořádně zahrát. Pokud se vás naopak tento problém netýká a poctivě paříte každou hru, která se vám dostane pod ruku, můžete alespoň využít bohatou nabídku titulů, které budou v rámci této akce k dispozici zdarma.

Celkem dostanete možnost vyzkoušet si sedm her. Mezi ně patří kooperativní FPS Left 4 Dead 2, strategie Endless Space 2, akční RPG Grim Dawn, survival Don't Starve Together, multiplayerová akce Dead by Daylight, MMORPG Black Desert Online a závodní simulátor Assetto Corsa. Do úterka práce nad hlavu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama