Travis Strikes Again vyjde i na PC a PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Travis Strikes Again vyjde i na PC a PS4

Travis Strikes Again vyjde i na PC a PS4

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

26. 5. 2019 14:59
Reklama

Goichi Suda je japonský videoherní designér, vystupující pod přezdívkou Suda51. Jestli vám jeho jméno nic neříká, možná jste narazili na některou z jeho her – The Silver Case, Flower, Sun, and Rain, killer7 či sérii No More Heroes. Právě poslední zmíněná značka se kromě dvou regulérních dílů dočkala začátkem letošního roku i spin-offu pro Switch, který by měl ještě letos dorazit i na PC a PS4.

Celým názvem Travis Strikes Again: No More Heroes je hack and slash akční adventura, ve které se hlavní hrdina Travis Touchdown pouští do boje s bugy v několika videoherních žánrech. Hře se bohužel úplně nepodařilo zachovat si kouzlo prvních dvou dílů a v naší recenzi si hra odnesla pouhé dva body z pěti. Navzdory tomu si své publikum nepochybně našla. Na na serveru metacritic.com si od fanoušků drží slušné skóre sahající k osmi bodům z deseti a pokud máte pocit, že by vám tento styl humoru mohl také sednout, pravděpodobně nebudete muset dlouho čekat. 

Po původní hře z roku 2007 bude Travis Strikes Again: No More Heroes druhým dílem, který se dostal mimo konzole od Nintenda. Port pro PlayStation 3 a Xbox 360 s podtitulem Heroes' Paradise vyšel v roce 2010, zatímco No More Heroes 2: Desperate Struggle, zůstal pouze na své původní platformě – Nintendu Wii. Oficiální datum vydání aktuálního dílu pro PC a PlayStation 4 bude odhaleno později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama