Nate Nanzer odchází do Epic Games
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nate Nanzer odchází do Epic Games

Nate Nanzer odchází do Epic Games

Filip Švácha

Filip Švácha

27. 5. 2019 10:52
Reklama

Overwatch League a potažmo Blizzard opouští jeden z jejích nejdůležitějších členů. Komisař Nate Nanzer se rozhodl ukončit práci na Overwatch League a zkusit něco jiného. Ve firmě pracoval od roku 2014, a proto je pro něho velmi těžké odejít. K odchodu se vyjádřil prostřednictvím svého twitterového účtu.

Podle jeho názoru je liga v dobrých rukou a je pyšný na to, co s týmem dokázali vytvořit. Zároveň také zmiňuje, že už má v jednání nějakou novou práci. I když to on sám neřekl, Epic Games potvrdilo televizní stanici ESPN jeho nástup do týmu starajícího se o Fortnite. Co se týče kompetitivní scény, Epic Games má se hrou velké plány. The Fortinte Wold Cup probíhá už sedmý týden a prize pool je neuvěřitelných sto milionů dolarů. Nate Nanzer je tedy určitě vítaným přínosem.

Nanzer je ale skromný člověk, takže podle něho se mu dostává až moc velkého uznání a dále k tomu dodává: „Bylo skvělé být tváří Overwatch League, ale až příliš mnoho lidí přeceňuje moji roli při vytváření této ligy. Není to jenom o mě a ani nikdy nebylo. Je to zásluha vás všech.“ Díky tomu je také velmi pozitivní ohledně dalšího směřování Overwatch League, neboť stojí za celým týmem.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama